Icicles No. 83 Glas Buttplug

599,00 kr.

Icicles No. 83 Glas Anal Plug med motor til skønne anale lege.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Icicles No. 83 Glas Buttplug – Det perfekte legetøj til anale lege. 

Icicle nr. 83 er designet til at skabe den ultimative oplevelse i at vække solo-sex-sessioner eller dele den med en partner til et sublimt seksuelt eventyr! Dette multifunktions vibrerende glasstik har sensuelt konturerede perler og en trådløs fjernbetjening, der giver kontrollen lige ved hånden – eller endnu bedre, i hænderne på din partner! Prøv de 10 unikke vibrationsmønstre for virkelig intense orgasmer.

En kraftig, aftagelig silikone sugekop holder Icicle nr. 83 for at nå de perfekte steder. Med sin kraftige silikone sugekop, der holder stikket sikkert på plads, får du spændende stimulation lige, hvor du vil have det. Stil det på gulvet, væggen, sengerammen eller næsten enhver flad overflade – du vil blive forbløffet over, hvordan den forbliver placeret under enhver lidenskabelig fremdrift! Plus vibratoren er vandtæt, så gør badetiden til spilletid! Oplev det sjove og opdag uendelige muligheder!

Elegant, fornem og håndlavet med forbløffende sans for detaljer, denne luksuriøse serie af glasmassager gør dig åndeløs. Hvert håndblæst Icicle-glasplug er slankt, unikt og lavet til at lege hårdt.

Betjeningsvejledning

Tryk og hold tænd / sluk-knappen på vibratoren eller den trådløse fjernbetjening nede i 3 sekunder for at tænde. Tryk på tænd / sluk-knappen for at bladre gennem de 7 niveauer og 3 vibrationshastigheder. For at slukke, skal du holde tænd / sluk-knappen nede i 3 sekunder.

Fantastiske Fordele: 

  • Genopladelig trådløs fjernbetjening inkluderet.
  • Den genopladelige fjernbetjening med en enkelt knap styrer 10 vibrerende funktioner og lægger al magt på din eller en partners fingerspidser!
  • Fjernbetjening og glasplug oplades ved hjælp af den samme USB-opladningsledning.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Icicles No. 83 Glas Buttplug

  1. Bjarne

    Dette er min nummer 3 Icicles Glas og absolut ikke min sidste. Er vild med at denne model er med motor og fjernbetjening

Tilføj en anmeldelse af varen