Icicles No 86 Pink Glas Dildo

299,00 kr.

Skøn, pink glasdildo til intens stimulering. Perfekt til solo- og parleg!

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En smuk glas dildo til skønne fornøjelser

Leder du efter en æstetisk flot dildo, der kan stimulere dig som aldrig før? Så har vi fundet det helt rigtige til dig. No. 86 er den perfekte dildo til dig, der gerne vil gøre dine intime solo stunder mere intense eller tilføje et nyt spændingselement til parsex. Denne glasdildo har et realistisk, lystigt og fallisk design, der gør den perfekt til målrettet stimulering eller strap-on eventyr.

Dildoen har en kraftig og aftagelig sugekopsbase, som sikrer at den bliver, hvor den skal. Prøv at sæt den fast på gulvet, væggen eller sengestolpen og lad den gøre arbejdet for dig.

Denne dildo kan klimatiseres ud fra eget behov og ønske. For en kølende oplevelse kan du smide den i fryseren eller i et koldt vandbad, og for en varmende oplevelse kan du smide den i et varmt vandbad.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Lækker glasdildo til skøn stimulering.
  • Kan bruges af mænd og kvinder.
  • Perfekt til tempererede lege.
  • Kraftig og aftagelig silikone base.
  • Strap-on kompatibel.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Icicles
God til: Begge
Farve: Pink
Indsættelig længde: 15,5 cm
Diameter: 3,5 cm

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme