Icicles No 87 Glas Dildo G-Punkt Sort

349,00 kr.

Skøn glasdildo til dejlige og intime stunder.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En skøn glasdildo til dine intime stunder 

Mangler du den helt rigtige dildo til dine intime stunder? Så har vi det helt rigtige til dig. Denne glasdildo er perfekt til de ophidsende solo-sessioner eller brug den sammen med din partner til et sublimt seksuelt eventyr!

No. 87 har et realistisk, lystigt og fallisk design med en solid base, der er perfekt til håndfri oplevelser eller strap-on eventyr. Den bløde silikonebase er meget fleksibel, hvilket giver dig frihed til fornøjelse fra næsten alle vinkler.

Denne dildo kan klimatiseres ud fra eget behov og ønske. For en kølende oplevelse kan du smide den i fryseren eller i et koldt vandbad, og for en varmende oplevelse kan du smide den i et varmt vandbad.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Lækker glasdildo til skøn stimulering.
  • Kan bruges af mænd og kvinder.
  • Perfekt til tempererede lege.
  • Kraftig og aftagelig silikone base.
  • Strap-on kompatibel.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Icicles
God til: Begge
Farve: Sort glas
Indsættelig længde: 14 cm
Diameter: 2,8 cm

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme