Icicles No. 91 Glas Buttplug

279,00 kr.

Skøn glas buttplug til intens anal stimulering.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Butt plug til anal fornøjelse 

Skal du eksperimentere med anal? Så bør du prøve denne glas buttplug fra Icicles. Denne buttplug skal nok gøre din leg endnu bedre. Brug den alene eller sammen med din partner. Pluggen har en tilspidset form, som gør den nemmere at indsætte i anus. Derudover har den en bred base for en sikker leg.

No. 91 har en kraftfuld og aftagelig silikone sugekopsbase, som sikrer, at du får en målrettet og håndfri stimulering. Det betyder også, at du kan bruge den sammen med din strap-on. Sæt den fast på gulvet, væggen eller sengestolpen og lad den gøre arbejdet for dig.

Denne butt plug kan også klimatiseres ud fra eget behov og ønske. For en kølende oplevelse kan du smide den i fryseren eller i et koldt vandbad, og for en varmende oplevelse kan du smide den i et varmt vandbad.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Skøn buttplug til intens stimulering.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Tilspidset form – for nemmere indsættelse.
  • Strap-on kompatibel.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Icicles
God til: Begge
Farve: Klar glas
Indsættelig længde: 8,5 cm
Diameter: 3,5 cm

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme