Black Velvets Intimbruser Luksus

229,00 kr.

Ekstra nydelse til det hede bad! Til rengøring af intime huller med max nydelse.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Intimhygiejne gjort let!

– med denne sølvfarvede bruserslange, som tilsluttes et almindeligt armatur. Du kan vælge mellem to tilhørende, sorte brusehoveder (begge med hul i spidsen), som fastskrues i tråden:

Kort, glat indsats ca. 12 cm lang, Ø maks. 2,3 cm.

Lang, bølget indsats ca. 23 cm lang, Ø maks. 3 cm.

Specifikationer

  • Mærke: You2Toys
  • Materiale: Rustfri stål (slange)
  • Farve: Sort
  • Aluminium (skruemøtrik)
  • PVC (tilbehør).

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Black Velvets Intimbruser Luksus”