Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Arcwave Ion Masturbator

1.299,00 kr.

Som den første af sin slags giver Arcwave Ion Masturbator dig vildere og mere intense orgasmer, end du nogensinde har turde drømme om.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Denne masturbator rammer bestemt den rigtige nerve! Mere præcist, Pacini-fornøjelsesreceptorer, som er placeret i frenulum. Disse stimuleres nøjagtigt med Pleasure Air-teknologien i 8 intensitetsmodi, der allerede er kendt og populære fra Womanizer-produkter.

Denne kontaktfri stimuleringsglæde, fokuserer nøjagtigt på frenulum og sikrer særligt ekstatiske orgasmer med accelerationsændringen af ​​luftbølgestimulationen.

Ionen består af CleanTech-silikone, som ikke kun er allergivenlig, men også af medicinsk kvalitet. Masturbatoren har også Smart Silence, som kun aktiverer lufttrykbølgerne ved kontakt med penis. Takket være twist to open-mekanismen, kan denne masturbator rengøres hurtigt og hygiejnisk, og den integrerede Dry Tech Stick i opbevaringsbasen tørrer den også, mens den oplades.

Opbevaringsbasen er udstyret med et låg og ser ikke kun elegant ud, men også særligt iøjnefaldende og diskret.

Da masturbatoren er vandtæt, har den intet imod et besøg i badet eller brusebadet.

  • Stroker med Pleasure Air Technology i 8 tilstande
  • Smart Silence, tændes, når den rører ved penis
  • CleanTech silikone, allergivenlig kvalitet
  • Twist to Open – let at rengøre
  • Opbevaringsbase til opladning og tørring af onani
  • Vandtæt
  • Inkluderer et USB-kabel

Samlet længde: 15,4 cm, bredde 5 cm, højde 8,3 cm, indre Ø 3,3 cm.

Materiale: Silikone, PU, ​​ABS.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme