Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Javida Massage Magic Wand Vibrator Med Varme

599,00 kr.

Perfekt til en varm massage eller forkælelse af de intime zoner.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til vilde orgasmer!

Javida Massage Wand med varmer er en massagestav med 7 vibrationstilstande og 3 stødhastigheder. Massagestaven kan bruges på begge sider, og så har den en opvarmningsfunktion, der giver en behagelig varme i din krop.

Stødhastigheder og vibrationstilstandene kan styres separat med et tryk på en knap. Derudover er vibratorens hoved bevægeligt, mens staven ikke kun foretager stødende, men også roterende bevægelser.

Perfekt til en detaljeret massage i et let spændt område eller ved de intime områder.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt. Når du er færdig med at lege, så er det en god idé at skylle produktet med sæbe, lunkent vand og eventuelt et rengøringsprodukt til sexlegetøj.

Fantastiske Fordele: 

  • 7 vibrationstilstande.
  • 3 stødhastigheder.
  • Kan bruges i begge ender.
  • Lækkert materiale.
  • Perfekt til massage.
  • Genopladelig.

Specifikationer

Mærke: Javida
Farve: Rød
God til: Kvinde
Længde: 25,5 – 27 cm
Diameter: 2,6 – 3,6 cm
Stimulation: Vagina/klitoris
Med vibrator: Ja
USB kabel: Medfølger
Materiale: Silikone med PU belægning, ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Javida Massage Magic Wand Vibrator Med Varme”