Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Javida Sucking Vibrator

399,20 kr.

Lækker vibrator, der vil suge orgasmerne ud af dig!

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Bedre ende oralsex!

Dette sugemirakel løber ikke så hurtigt tør. Klitorissugeren stimulerer i 12 forskellige tilstande, mens den lette krumme skaft masserer G-punktet med 12 vibrationsstilstande. De to funktioner styres separat ved enden af ​​skaftet, så brugerne kan finde hendes nøjagtige lystfrekvens.

Vibratoren er vandtæt, så tøv ikke med at tage din nye legekammerat med i badet.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt. Når du er færdig med at lege, så er det en god idé at skylle produktet med sæbe, lunkent vand og eventuelt et rengøringsprodukt til sexlegetøj.

Samlet længde 21,6 cm, indsættelseslængde 13,3 cm, Ø 3,7 cm.

Materiale: Silikone, PU, ​​ABS.

Fantastiske Fordele: 

  • Med klitorissuger og buet skaft.
  • 12 suge- og vibrationstilstande, styret separat.
  • Vandtæt.
  • Inkluderer et USB-kabel.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme