Jopen Pavé Diana dual mini klitoris vibrator

Original price was: 579,00 kr..Current price is: 399,00 kr..

Forkæl dig selv med denne luksuriøse og silkebløde minivibrator og gør dig klar til hede stunder under dynen, i badet eller hvor end, du befinder dig. En vibrator i skøn praktisk størrelse til at have i tasken.

Kun 1 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Lille og praktisk vibrator – til dig, der er på farten! 

Pavé Diana er en smuk minivibrator fra det internationale og anerkendte mærke, Jopen. Den har blændende krystaludsmykninger, kildende og drillende ører, som stimulerer klitoris og hele 35 lækre vibrationsindstillinger, så du kan blive forkælet.

Denne silkeglatte vibrator er fyldt med 7 vibrationsfunktioner og 5 uafhængige hastigheder. Easy-touch knapperne giver dig ubesværet mulighed for at bladre gennem hver vibrationsfunktion, mens du øger eller formindsker funktionsintensiteten.

Denne minivibrator er produceret i satin finish-silikone med glaskrystaludsmykninger, som gør den til en elegant og silkeblød vibrator, du altid kan have på dig. Brug den under solo- eller parleg i soveværelset eller på farten! Dens størrelse gør det nemt for dig at tage den med omkring, så du aldrig går glip af nydelse og pirrende stimulation.

Anvend med vandbaseret glidecreme og få en helt igennem fantastisk diskret oplevelse. For rengøring af produktet kan du bruge lunkent vand, mild sæbe og evt. et rengøringsmiddel til sexlegetøj.’

Fantastiske Fordele: 

  • 7 vibrationsmønstre.
  • 5 hastigheder.
  • Vandtæt.
  • Genopladelig med USB.
  • 120 min. leg / 2 timers opladning med USB.
  • Silkeblød og hudvenlig silikone.

Specifikationer

Mærke: Jopen
Farve: Aqua Turkis
God til: Kvinde
Mål: 10×3 cm
Hastigheder: 5
Vægt: 0,276 kg
Med vibrator: 7 vibrationsmønstre
Stimulation: Klitoris
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig – USB
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jopen Pavé Diana dual mini klitoris vibrator”