Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Jopen Pavé Grace klitoris vibrator

559,00 kr.

Forkæl dig selv med denne luksuriøse silkebløde vibrator og gør dig klar til hede stunder under dynen, i badet eller hvor end du befinder dig. Pave Grace er lavet Jopen – et anerkendt og ekslusivt brand, der producerer lækre produkter, der vil sende dig op gennem skyerne.

På lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Oplev den 7. himmel!

Forkæl dig selv med denne skønne Pavé Grace – en minivibrator med elegante krystaludsmykninger, ergonomisk buet form og sensationelle vibrationer for en enestående onani oplevelse.

Læg denne vibrator perfekt i din håndflade, og nyd den fulde kontrol over de overbærende vibrationer og den alsidige massageform. Den ultraglatte buede form er dækket af en førsteklasses silikone med to slanke profilknapper.

Denne silkeglatte vibrator har 7 vibrationsfunktioner og 5 uafhængige hastigheder for hver funktion til stimulering lavet lige til dig. Easy-touch-kontrolknapperne gør det nemt for dig at bladre gennem hver vibrationsfunktion, mens du øger eller formindsker funktionsintensiteten.

Uanset om du tager en dukkert med en, du elsker, eller forkæler dig med en dampende solo-session, så vil du nyde godt af denne vibrator, som er 100% vandtæt.

Se frem til op til 2 timers vibration – genoplad og du har igen 2 timers ren fornøjelse med denne vibrator. Den allergivenlige luksusvibrator til kvinder er lavet af Satin Finish silikone med glaskrystal udsmykninger.

Anvend med vandbaseret glidecreme og få en helt igennem fantastisk diskret oplevelse.

Fantastiske Fordele: 

  • 7 vibrationsmønstre.
  • Vandtæt.
  • Genopladelig med USB.
  • 120 min. leg / 2 timers opladning med USB.
  • Silkeblød og hudvenlig silikone.

Specifikationer

Mærke: Jopen
Farve: Turkis
God til: Kvinde
Mål: 3.25 x 10.25 x 5cm
Hastigheder: 5
Vægt: 0,276 kg
Med vibrator: Ja
Stimulation: Klitoris
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig – USB
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jopen Pavé Grace klitoris vibrator”