Joy Division Trend Elskovskugler sort

159,00 kr.

Styrk din bækkenbund og opnå mere intense orgasmer. Med indvendige roterende kugler for ekstra stimuli!

På lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Effektiv orgasmetræning med Joy Division Trend Elskovskugler 

Med Joy Division Trend Elskovskugler træner du din bækkenbund og opnår på den måde eksplosive orgasmer.

De to lydsvage elskovskugler er med indvendige roterende kugler, hvilket giver dig oplevelsen af stimulerende massage.

Ved blot 15 minutters daglig træning styrker du dine bækkenbundsmuskler, hvorved alle sanseindtryk i kærlighedslegen intensiveres – både for dig og din partner. Træningen med elskovskuglerne kan praktisk og fleksibelt integreres i din dagligdag: Du kan for eksempel bære dem, mens du træner, gør rent eller køber ind.

Joy Division Trend Elskovskugler er desuden fordelagtige efter en graviditet, hvor bækkenbunden ofte trænger til opstramning.

Elskovskuglerne også kaldet bækkenbundskugler er lavet af kropsvenlig silikone. Med deres kugleformede design og den praktiske udtrækningssnor kan de nemt indføres og tages ud igen.

Diameter: 3,5 cm. Vægt: 83 g. Materiale: Silikone.

Produktet kan rengøres helt ukompliceret efter brug. De kan rengøres overfladisk med mild sæbe og varmt vand. Alternativt kan ét af vores rengøringsprodukter bruges. Se vores udvalg. Til blid indføring og behagelig træning anbefaler vi at bruge et par dråber glidecreme.

Fantastiske Fordele:

  • Med indvendige roterende kugler.
  • Ideel til optræning af bækkenbund.
  • Lette at rengøre.
  • Opnå mere intense orgasmer.
  • Ideel til brug efter graviditet.

Detaljer

Farve: Sort
Materiale: Silikone
Diameter: 3,5 cm
Vægt: 83 g

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Joy Division Trend Elskovskugler sort”