Joyballs Anal Kæde Wave

149,00 kr.

Glæd dig til at mærke pulserende bølger af glæde med Joyballs Anal Kæde Wave.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn Anal Stimulation med Joyballs Anal Kæde Wave

Joyballs Anal Kæde Wave er det ultimative redskab til uforglemmelige klimakser. Denne anal kæde starter blidt og småt for derefter at bygge op til pulserende bølger af intens nydelse.

Den unikke konstruktion med fem kugler i rækkefølge i tre forskellige størrelser giver overraskende stimulering og en symfoni af velvære – især når den trækkes ud under orgasmen.

Takket være dens fleksible, formstøbte kurver lavet af hudvenligt silikone og den sikre henteloop kan Joyballs “Wave” bruges med ekstrem sikkerhed – og med enhver form for glidecreme.

Nysgerrige begyndere inden for anal sex finder det perfekte startlegetøj med Joyballs “Wave”. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, åbner dette anal sexlegetøj døren til en verden af sensuel nydelse og pirrende eventyr.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og lækkert design.
  • Analkæde med tre forskellige størrelse kugler.
  • Lavet i hudvenlig og blød silikone.
  • Perfekt til begyndere og erfarne.
  • Kan bruges af mænd og kvinder.

Information

Mærke: Joydivisio
Farve: Sort
God til: Kvinde/Mand
Længde: 17,5 cm
Materiale: Silikone
Stimulation: Analt

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Joyballs Anal Kæde Wave”