Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Just Glide Glidecreme 3 Pak 200 ml

149,00 kr.

Fantastisk sæt fra Just Glide med 3 glidecremer, der hjælper dig med at få de mest intime oplevelser under samleje eller anal stimulering. 

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Lækre glidecremer til dig!

Gå all-in på din nydelse med denne skønne pakke fra Just Glide, der indeholder nogle af de mest populære glidecremer fra mærket. Glidecremerne kommer i en størrelse af 200 ml, så du har masser af glidecreme til rådighed, når legen bliver hed i soveværelset.

De tre glidecremer er vandbaserede og har en ekstra langvarig glideevne, der gør din leg endnu bedre. Glidecremerne er også veganske og ideelle til dig, der har sensitiv eller sart hud. Desuden kan du også bruge alle glidecremer sammen med latex kondomer og alt sexlegetøj.

Den første glidecreme er en helt almindelig vandbaseret glidecreme, som egner sig perfekt til samleje. Glidecremen er især ideel til dig, der har problemer med tørhed dernede og gerne vil have, at samleje bliver mere behageligt.

Den anden glidecreme er en anal glidecreme. Den egner sig, som navnet også hentyder, helt perfekt til intime anale sessioner. Oftest har man brug for en lidt tykkere konsistens, når man udforsker og eksperimenterer med anal, og derfor er denne glidecreme også perfekt til dig, der gerne vil have den mest behagelige oplevelse.

Den tredje og sidste glidecreme er perfekt til dit legetøj. Måske er du bange for at beskadige dit legetøj med glidecreme, men det behøver du ikke at være, når du bruger denne lækre glidecreme. Den gør kun din leg sjovere og din nydelse mere fornøjelig.

Alle glidecremer er dermatologisk testede og har også fået det tyske kvalitetsstempel ”Sehr Gut”. Det betyder, at du kan nyde disse glidecremer lige så tosset, du vil. Både alene og sammen med din partner.

Fantastiske Fordele: 

  • Indeholder 3 skønne glidecremer.
  • Perfekt til dig, der gerne vil have mere nydelse ud af dine intime øjeblikke.
  • Kan bruges almindeligt, under anal eller sammen med dit legetøj.
  • Vegansk – så du kan nyde dem med god samvittighed.
  • Ideelle til dig med sensitiv og/eller sat hud.
  • Dermatologisk testet.
  • “Sehr Gut” kvalitetsstempel.