Kiiroo G-punkt Luksus vibrator

699,00 kr.

Kiiroo G-spot Luksus vibrator Pearl 2 er en teknisk perfekt udviklet G-punkt-vibrator, der bringer en hel verden af erotiske legemuligheder med sig. Hot, hotter, Pearl 2.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Frækt legetøj til solo- og/eller parleg. 

Med denne vibrator er det muligt at have solo-fornøjelse, parsex på afstand og endda cybersex. Takket være dens teledildoniske funktion kan du nemt få forbindelse til din partners legetøj med erotisk onlineindhold. Bare brug bluetooth via FeelConnect-appen eller WiFi.

G-punkt-vibratoren overbeviser også med 5 spændende vibrationsmønstrer.

Takket være den patenterede berørings-følsomheds-teknologi er Pearl 2 yderst følsom og vibrerer, når der er direkte kontakt.

Ægte kvalitetsprodukt er den lavet af høj kvalitets silikone. Dette gør den ikke kun særlig blød og behagelig, men sikrer også en intens, hudlignende følelse, når den bruges. Pearl 2 kan også bruges i badekaret eller under bruseren uden problemer, fordi den er vandtæt.

Inkluderer: Opbevaringspose og USB stik.

Fantastiske Fordele: 

  • Vandtæt.
  • Genopladelig.
  • Kan bruges alene eller sammen med din partner.
  • 5 lækre vibrationsmønstre.

Specifikationer

Mærke: KIIROO
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Længde: 20 cm
Diameter: 3,6 – 4,2 cm
Opladning: USB stik medfølger
Med vibrator: Ja
Stimulation: Klitoris
Vandtæt: Ja
Materiale: ABS, silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kiiroo G-punkt Luksus vibrator”