Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

King Cock® Sort Dildo 23 Cm

299,00 kr.

Sort dildo fra King Cock på 23 cm med sugekop til dig, der ønsker realistiske oplevelser.

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En dildo, der kan noget! 

Denne dildo fra King Cock er til dig, der mener, at størrelsen har betydning. Med en længde på 23 cm og en diameter på 5,3 cm vil du opleve følelsen af at blive fyldt dejligt ud.

Dildoen er fremstillet i et kropsvenligt materiale for den bedste komfort. Du vil opleve, at den har en blød og behagelig overflade samtidig med, at den er potent og kan give dig målrettet stimulation.

Dildoen har et markeret penishoved, realistiske årer og flotte detaljer, som giver en realistisk følelse. Du kan benytte dildoen både analt og vaginalt.

Derudover kan du sætte dildoen fast på glatte overflade med dens robuste sugekop. Dette giver dig mulighed for en håndfri oplevelse, som gør din solo-leg endnu mere spændende. Du kan også benytte dildoen sammen med din partner. Den er nemlig strap-on kompatibel.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt. Når du er færdig med at lege med dette produkt, er det en god idé at rengøre det med lunkent vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistiske detaljer.
  • Kan benyttes af både mænd og kvinder.
  • Hudlignende materiale – for en bedre følelse og opleve!

Information

  • Mærke: Pipedream
  • Farve: Sort
  • Størrelse: 23 cm/5,3 cm

 

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af King Cock® Sort Dildo 23 Cm

  1. Sasha

    Stor og mægtig troner den her flotte Dildo i min samling.

Tilføj en anmeldelse af varen