King Cock® Sort Dildo 15 cm

269,00 kr.

Tag din nydelse til nye højder med denne elegante og sorte dildo på 15 cm fra King Cock.

Kun 8 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Gør din oplevelse mere realistisk!

Vil du have din første dildo til at se og føles præcis som den stenhårde drømmefyr, du altid har fantaseret om? Stop med at drømme og gå efter King!

Hver vene, skaftet og det markerede penishoved er omhyggeligt håndlavet med udsøgt detalje for at give dig den mest realistiske oplevelse, der nogensinde er blevet forestillet sig. Den kraftfulde sugekop-base klæber til næsten enhver flad overflade og gør hver dildo harness-kompatibel.

Dildoen kan bruges af alle voksne – både begyndere som erfarne. Derudover er produktet velegnet til både vaginal og anal penetration, og dermed kan dildoen bruges af både mænd og kvinder. Udforsk din seksualitet og krop med denne King og glæd dig til at mærke nye dimensioner af dejlig nydelse.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk og lækkert design.
  • Naturtro detaljer som markeret penishoved og tydelige vener.
  • Sugekop i bunden – for håndfri nydelse.
  • Velegnet til vaginal og anal penetration.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Strap-on kompatibel.

Information

Mærke: King Cock
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt
Længde: 15 cm
Diameter: 4 cm
Vandtæt: Ja
Materiale: PVC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “King Cock® Sort Dildo 15 cm”