King Cock® Brun Dildo Med Kugler 20 cm

(1 kundeanmeldelse)

439,00 kr.

Skøn og realistisk brun dildo på 20 cm og med kugler fra King Cock.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Brun dildo på 20 cm og med kugler fra King Cock – En realistisk elsker til hende

Denne realistiske brune dildo fra King Cock er designet til at give en tilfredsstillende og stimulerende seksuel oplevelse. Dildoen er lavet af blød og fleksibel PVC, som føles naturlig og behagelig mod huden. Dildoen er 20 cm lang og har en realistisk form med markerede årer og et veldefineret penishoved. Derudover er dildoen også udstyret med realistiske testikler, som giver en mere autentisk og intens følelse under brug.

Denne brun dildo har også en sugekop i bunden, som gør det nemt at fastgøre den på en glat overflade og dermed give mulighed for en håndfri oplevelse. Den kan også bruges med et harness, hvis man ønsker at dele oplevelsen med en partner.

Vælg denne Brune King Cock dildo, hvis du ønsker at tilføje ekstra stimulation og nydelse til din solo- eller parleg. Dildoen er supernem at rengøre efter brug og kan dermed bruges igen og igen for en vedvarende fornøjelse.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Brun dildo med realistisk udseende.
  • Tydelige vener og markeret penishoved.
  • Testikler – for en autentisk oplevelse.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Ideel til anal og vaginal stimulation.
  • Strap-on kompatibel.

Information

Mærke: King Cock
Farve: Naturfarvet
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt
Længde: 20 cm
Diameter: 5,1
Vandtæt: Ja
Materiale: PVC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af King Cock® Brun Dildo Med Kugler 20 cm

  1. Lisbeth

    Perfekt og smuk. Det er en skøn Dildo

Tilføj en anmeldelse af varen