Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

King Cock® Clear Dildo 15 cm

199,00 kr.

Lækker og transparent dildo med realistiske detaljer fra King Cock. Perfekt til vaginal eller anal penetrering.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En lækker dildo til din intime leg 

Denne flotte og transparente dildo fra King Cock er den perfekte begynderdildo, der kan bruges af både mænd og kvinder til vaginal eller anal penetration. Dens længde på 15 cm gør, at den føles naturlig og er behagelig at bruge under legen.

Dildoen har desuden også masser af realistiske detaljer som en udpræget glans og tydelige årer, der alt sammen bidrager til en mere realistisk stimulering. Du kan være helt sikker på, at dine intime solo- eller parlege bliver endnu bedre med denne fornøjelseskammerat.

Du kan også bruge denne dildo sammen med en strap-on, da den har en sugekop/fod. Dette betyder nemlig, at dildoen nemt kan placeres i dit harness, så både du og din partner kan få glæde af dildoen. Sugekoppen gør naturligvis også, at du kan sætte den fast på enhver glat overflade og nyde lækker og håndfri stimulering.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Naturtro dildo i lækkert design.
  • Realistiske detaljer – for en bedre stimulering.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Kan bruges til anal og vaginal penetrering.
  • Sugekop/fod – for håndfri stimulering.
  • Strap-on kompatibel.
  • Begyndervenlig.

Information

Mærke: King Cock
Farve: Transparent
God til: Kvinde eller begge
Stimulering: Vaginal eller anal
Længde: 17,8 cm
Indsættelig længde: 15 cm
Diameter: 3,8 cm
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme