Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

King Cock® Clear Dildo med Kugler 13 cm

135,20 kr.

Lækker, begyndervenlig og transparent dildo med realistiske detaljer fra King Cock. Perfekt til solo- og parleg!

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En begyndervenlig elsker!

Leder du efter en begyndervenlig dildo, eller du blot interesseret i at udvide din kollektion af dildoer? Så bør du prøve denne transparente dildo fra King Cock. Dildoen er perfekt til ham eller hende, der gerne vil have en overskuelig og behagelig størrelse at lege med under solo- eller parleg.

Dildoen har desuden også realistiske detaljer som en udpræget glans, tydelige årer og testikler, der giver dildoen en følelse og et udseende, der minder om den ægte vare. Glæd dig til at mærke denne dildo enten vaginalt eller analt. Du kommer til at elske den!

Denne transparente dildo er desuden også strap-on kompatibel, da den har en sugekop/fod i bunden. Dette gør, at den sidder bedre fast i dit harness, så både du og din partner kan få glæde af dildoen. Sugekoppen gør også, at du får mulighed for at sætte den fast på enhver glat eller flad overflade, så du kan nyde håndfri stimulation.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Lækkert og realistisk design.
  • Transparent farve og naturtro detaljer.
  • Enormt begyndervenlig.
  • Sugekop i bunden – for håndfri nydelse.
  • Strap-on kompatibel.
  • Kan nydes alene eller sammen med en partner.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Perfekt til vaginal eller anal penetrering.

Information

Mærke: King Cock
Farve: Transparent
God til: Kvinde eller begge
Stimulering: Vaginal eller anal
Længde: 15,2 cm
Indsættelig længde: 13 cm
Diameter: 3,8 cm
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme