Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

King Cock® Clear Dildo med Kugler 15 cm

229,00 kr.

Lækker og transparent dildo med realistiske detaljer fra King Cock. Perfekt til solo- og parleg!

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En sikker vinder!

Mangler du den helt rigtige dildo, eller er du interesseret i at udvide din kollektion af dildoer? Så kan vi varmt anbefale denne transparente elsker fra King Cock. Dildoen er perfekt til hende, der i forvejen har lidt erfaring med dildoer, og som elsker følelsen af at blive fyldt godt ud.

Dildoen kommer i en transparent farve, og så har den – ligesom andre King Cock dildoer, også realistiske detaljer, der kan gøre din stimulering endnu bedre! Med en udpræget glans, tydelige årer og testikler vil denne dildo føles som og ligne den ægte vare.

Du kan desuden også se frem til at nyde denne dildo i dine yndlingsstillinger. Med sin sugekop i bunden tillader denne dildo, at du kan nyde den håndfrit. Du skal blot sætte den fast på en fast overflade som f.eks. badeværelsesgulvet eller et spejl. Sugekoppen gør også, at denne dildo er strap-on kompatibel og er derfor også det perfekte parlegetøj.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Lækkert og realistisk design.
  • Transparent farve og naturtro detaljer.
  • Sugekop i bunden – for håndfri nydelse.
  • Strap-on kompatibel.
  • Kan nydes alene eller sammen med en partner.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Perfekt til vaginal eller anal penetrering.

Information

Mærke: King Cock
Farve: Transparent
God til: Kvinde eller begge
Stimulering: Vaginal eller anal
Længde: 18 cm
Indsættelig længde: 15 cm
Diameter: 3,8 cm
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme