King Cock Clear Dildo med Kugler 20 cm

359,00 kr.

Glæd dig til uovertruffen fornøjelse med denne smukke dildo fra King Cock. Perfekt til intens vaginal eller anal stimulation!

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Naturtro Dildo til Dig: King Cock Clear Dildo med Kugler 20 cm

Oplev “ægte” fornemmelser med King Cock Clear Dildo med Kugler, en transparent og naturlig dildo, der vil tage din nydelse til det næste niveau. Denne realistiske dildo har et imponerende detaljeret penisdesign med tydelige årer og et markeret penishoved.

Med den kraftige sugekop under kuglerne kan du nemt fastgøre denne dildo til enhver glat overflade, hvilket giver dig mulighed for at nyde håndfri fornøjelse. Sugekoppen gør det også muligt at bruge dildoen med de fleste strap-on og harness-systemer, så du kan udforske nye eventyr.

Denne stilfulde, transparente dildo, med lilla eller pink base, er lavet helt af silkeblød TPE, der giver legetøjet utrolig fasthed samtidig med, at det forbliver utroligt fleksibelt. Dildoen er let at indsætte, glider smidigt og tilpasser sig perfekt til kroppen og dens bevægelser.

Så tag din stimulation til nye højder med denne fantastiske og æstetiske dildo fra King Cock. Du kan glæde dig fra alt til pirrende vaginal stimulation til hed anal sex. Det bliver ikke bedre!

Fantastiske Fordele: 

  • Smukt og indbydende design.
  • Naturtro detaljer – for en realistisk stimulation.
  • Sugekop i bunden – for håndfri fornøjelse.
  • Perfekt til vaginal eller anal sex.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Strap-on kompatibel.

Information

Mærke: King Cock
Farve: Transparent med lilla eller pink base
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal eller anal
Længde: 22,2 cm
Indføringslængde: 16,5 cm
Diameter: 5,1 cm
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme