Bestil inden 7 timer 20 minutter og vi sender i dag!

King Cock Dobbelt dildo Penetrator 15 Cm

269,00 DKK

Dobbelt dildo fra King Cock. For dobbelt så meget sjov i ordets forstand.

På lager

▶︎ 100% diskret levering

▶︎ Fragt fra 29,- (Fri fragt over 499,-)

▶︎ Kropsikre produkter

Gør din fantasi til virkelighed!

Søger du en godt udrustet og naturtro dildo, der i høj grad simulerer “the real deal” og derudover stimulerer dig både vaginalt og analt?

Stop med at drømme og gå med “kongen”! Hver vene, skaft og hoved er omhyggeligt håndlavet med udsøgte detaljer for at give dig den mest realistiske oplevelse, du nogensinde har forestillet dig.

Den kraftfulde sugekop sidder fast på næsten enhver flad overflade og er dildosele kompatibel. Sugekoppen muliggør vild solo-leg!

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt. Når du er færdig med at lege med dette produkt, er det en god idé at rengøre det med lunkent vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj.

Fantastiske Fordele:

  • Strap-on-kompatibel.
  • Håndlavet i lækkert materiale.
  • Fantastisk følelse af at blive fyldt godt ud.
  • Kan bruges både analt og vaginalt.

Pleje & vedligehold

Du rengøre dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende Pjur Toy Clean – rengøring af sexlegetøj som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray Pjur Toy Clean – rengøring af sexlegetøj på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “King Cock Dobbelt dildo Penetrator 15 Cm”