King Cock® Elite Beginners Body Dock Strap-on Harness Sæt

729,00 kr.

En lækker strap-on med en realistisk dildo. Perfekt til hed samleje mellem kvinde/kvinde eller mand/kvinde par!

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En strap-on af høj kvalitet! 

Gør jeres leg endnu sjovere med denne begyndervenlige strap-on. Du kan være helt sikker på, at både du og din partner kommer til at få en fantastisk aften, når I tager denne strap-on i brug. Perfekt til kvinde/kvinde par eller mand/kvinde par, der gerne vil eksperimentere med pegging.

Denne strap-on er fremstillet af silikone i høj kvalitet, og så kommer selve dildoen i et realistisk udseende, der gør jeres leg endnu bedre. Glæd dig til at mærke dens udpræget glans og de tydelige årer. Alt sammen bidrager til en mere realistisk stimulering, der gør jeres intime sessioner endnu bedre.

Det bedste ved denne strap-on er dog, at du kan adskille de to komponenter, således du har en dildo og en harness. Det betyder, at du kan bruge dildoen for sig selv, eller du kan sætte den fast og tilfredsstille din partner nemt! På den måde har du også mulighed for at udskifte dildoen med en større eller mindre, så længde der er en sugekop i bunden.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Naturtro strap-on i lækkert design.
  • Realistiske detaljer – for en bedre stimulering.
  • Perfekt til anal eller vaginal stimulering.
  • Kan bruges af kvinde/kvinde eller mand/kvinde par.
  • Kommer med en aftagelig dildo.
  • Sugekop/fod – for håndfri stimulering.

Information

Mærke: King Cock
Farve: Lys hud
God til: Begge
Stimulering: Vaginal eller anal
Længde: 17,8 cm
Indsættelig længde: 15,2 cm
Diameter: 3,7 cm
Talje: 61 – 137 cm
Materiale: ABS, nylon og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme