Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

King Cock® Elite Beginner’s Body Dock Strap-on Harness

439,00 kr.

Et lækkert harness til par, der gerne vil udforske med hed strap-on leg!

Kun 4 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den perfekte harness til jeres leg! 

Gør parleg endnu sjovere med dette fantastiske harness fra King Cock. Vi kan godt garantere, at både du og din partner får en dejlig aften sammen, når I tager dette harness i brug. Perfekt til kvinde/kvinde-par eller til mand/kvinde-par, der gerne vil eksperimentere med hed pegging.

Det lækre harness er fremstillet af materialer af høj kvalitet, og så kan det justeres til de fleste kropstyper. Harnesset har en plade, der gør det muligt for dig og din partner at vælge den helt rigtige størrelse til jer. I skal blot vælge den dildo, I gerne vil bruge, som har en sugekop/fod i bunden og en base, der er mindre i diameter end selve pladen. Derefter sætter I den fast, og så kan I nemt nyde fræk strap-on leg!

Vi har et bredt udvalg af dildoer til harness, som du og din partner er mere end velkommen til at udforske. Foretrækker du en dildo i et realistisk udseende, anbefaler vi, at I udforsker mere fra det luksuriøse brand King Cock.

Fantastiske Fordele: 

  • Harness af lækker kvalitet.
  • Giver jer mulighed for at vælge den perfekte dildo.
  • Kan bruges af kvinde/kvinde eller mand/kvinde par.
  • Passer de fleste kropstyper.

Information

Mærke: King Cock
Farve: Sort
God til: Begge
Plade diameter: 8,6 cm
Talje: 61 – 137 cm
Materiale: ABS og nylon

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme