Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

King Cock® Harness med Hul 30 cm Kæmpe Dildo

799,00 kr.

King Cock Harness med 30 cm stor flot realistisk hul dildo! Bliv fyldt helt ud med dette lækre strap-on sæt fra King Cock.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Gør Legen Frækkere med King Cock® Harness med Hul 30 cm Kæmpe Dildo

Denne ekstreme og hule strap-on, King Cock 30 cm Hul Strap-On Suspender System er det perfekte valg, hvis du ønsker mere størrelse. Dette enestående strap-on-system har to kraftige nylon skulderstropper, der let kan justeres for at understøtte vægten af ​​den massive hule dildo sammen med en justerbar nylon taljestrop, der passer til de fleste størrelser.

En slidstærk O-ring af metal holder dongen på plads under hele akten, mens nylonbåndets lårbånd let kan justeres. En velcro-rem vikles rundt om dildoskaftet for ekstra støtte, og fire stropper hjælper med at fastgøre metal-O-ringen omkring bunden af ​​dildoen.

King Cock Hollow Strap-on er en enorm, 30 cm lang, 5,8 cm tyk dildo fremstillet i Pipedreams moderne produktionsanlæg. Et langt hul plastrør, der måler 3,8 cm i diameter, er placeret inde i dildoen, hvilket gør den perfekt til mænd, der ønsker at forøge størrelsen, selvom den er robust nok til, at alle køn kan bære den, selv hvis den ikke udfyldes. Enhver, der siger, at størrelse ikke betyder noget, har ikke oplevet denne massive strap-on!

Hver vene, hver skaft og hvert hoved på vores King Cock-dildoer er omhyggeligt håndlavet med udsøgte detaljer for at give dig den mest realistiske oplevelse, du nogensinde har forestillet dig. Dette prisvindende brand er hjemsted for de bedst sælgende, mest realistiske dildoer i verden!

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk og imponerende design.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Perfekt til vaginal og anal sex.
  • En fantastisk tilføjelse til parlegen.
  • Passer de fleste størrelser.

Information

Mærke: King Cock
Farve: Lys hud
God til: Begge
Stimulation: Vaginal og anal
Længde: 30 cm
Bredde: 3,8 cm
Indvendig længde: 20,3 cm
Indvendig diameter: 3,8 cm
Størrelse sele: Passer til de fleste størrelser

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “King Cock® Harness med Hul 30 cm Kæmpe Dildo”