🚚 Bestil nu og modtag i morgen

King Cock® Harness med Dildo 20 cm

549,00 kr.

King Cock Harness med Dildo 20 cm – en flot strap-on med realistisk lækker dildo på 20 cm! Har også sugekop for alternativ håndfri-leg!

Kun 3 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Gør jeres aften mere spændende!

Hvis du vil have din første strap-on til at se ud og føles som den ægte vare, er King Cock Strap-On Harness lige, hvad du har ledt efter! Hver vene, skaft og hoved er omhyggeligt håndlavet med udsøgte detaljer for at give dig den mest realistiske oplevelse. Den brede sugekopbase passer godt ind i selen for en sikker pasform og kan endda bruges uden selen.

Tip: klæb den fast på en glat, flad overflade for at gøre det sjovt og håndfrit!

Den kraftige vinylsele holder alt på plads, selv når legen bliver vild. Det tilpassede form og design passer din krops konturer og bliver endnu blødere og mere passende med hver brug. Med en justerbar rem og taljeremme passer den komfortabelt til taljer op til 52 cm. Metalbæltespænderne sikrer, at den ikke løsner sig under akten, mens velcrobåndene holder O-ringen sikkert på plads.

Længde: 20,3 cm, bredde: 4,6 cm

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt. Når du er færdig med at lege med dette produkt, er det en god idé at rengøre det med lunkent vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj.

Fantastiske Fordele: 

  • Perfekt til par.
  • Kan bruges uden strap-on.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “King Cock® Harness med Dildo 20 cm”