King Cock® Harness med Dildo 20 cm

549,00 kr.

King Cock Harness med Dildo 20 cm – en flot strap-on med realistisk lækker dildo på 20 cm! Har også sugekop for alternativ håndfri-leg!

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Gør Aftenen Mere Spændende med King Cock® Harness med Dildo 20 cm

King Cock Strap-On Harness giver dig den autentiske følelse af ægte vare og er perfekt til både vaginal og anal nydelse. Hvis du ønsker din første strap-on, der ligner og føles som den ægte vare, er King Cock Strap-On Harness præcis, hvad du har søgt! Hvert blodåre, skaft og hoved er omhyggeligt håndlavet med fine detaljer for at sikre den mest realistiske oplevelse.

Den brede sugekopbase passer perfekt til selen og sikrer en tryg pasform, og den kan endda bruges uden selen. Vi anbefaler, at du prøver at sætte den fast til en glat overflade for masser af hands-free leg!

Den kraftige vinylsele holder alt på plads, selv når legen bliver vild. Det tilpassede form og design passer din krops konturer og bliver endnu blødere og mere passende med hver brug. Med en justerbar rem og taljeremme passer den komfortabelt til taljer op til 52 cm. Metalbæltespænderne sikrer, at den ikke løsner sig under akten, mens velcrobåndene holder O-ringen sikkert på plads.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk og lækkert design.
  • Det perfekte legetøj til par.
  • Kan bruges med og uden strap-on.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Supernem at bruge og rengøre.

Information

Mærke: King Cock
Farve: Lys hud
God til: Begge
Stimulation: Vaginal og anal
Længde: 20,3 cm
Bredde: 4,6 cm

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “King Cock® Harness med Dildo 20 cm”