King Cock® Harness med Dildo 23 cm

579,00 kr.

King Cock Harness med Dildo 23 cm. Realistisk strap-on dildo I flotte naturtro detaljer!

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Gør jeres aften mere spændende!

Ønsker du en realistisk strap-on, der føles som den ægte vare, er King Cock Strap-On Harness lige sagen! Hver vene, skaft og hoved er omhyggeligt håndlavet med udsøgte detaljer for at give dig den mest realistiske oplevelse, du nogensinde har forestillet dig. Den brede sugekopbase passer godt ind i selen for en sikker pasform og kan endda bruges uden selen

Tip: Klæb den fast på en glat, flad overflade for at gøre det sjovt og håndfrit!

Vinylselen sørger for at holde alt på plads under akten, selv når det bliver vildt. Med en praktisk justerbar rem, passer den til taljer helt op til 132 cm. Metalbæltespænderne sikrer, at dildoen ikke løsnes under akten, og velcrobåndene holder O-ringen sikkert på plads.

  • Længde: 22,9 cm
  • Bredde: 5,3 cm

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt. Når du er færdig med at lege med dette produkt, er det en god idé at rengøre det med lunkent vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj.

Fantastiske Fordele: 

  • Perfekt til par.
  • Kan bruges uden strap-on.
  • Passer talje helt op til 132 cm.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “King Cock® Harness med Dildo 23 cm”