King Cock® Harness med Hul Kæmpe Dildo på 28 Cm

669,00 kr.

King Cock Harness Med 28 Cm Hul Kæmpe Dildo. Høj kvalitet harness med en stor flot og realistisk hul dildo. Perfekt til fræk strap-on leg.

Kun 2 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Gør jeres aften lidt frækkere!

Betyder størrelsen meget for dig? Leder du efter en ekstrem hul strap-on, der kan give dig både størrelse og nydelse, er King Cock 11 “‚ Hollow Strap-On Suspender System det perfekte valg til utrolige resultater.

Dette enestående strap-on-systemfunktion har to kraftige nylon skulderstropper, der let kan justeres for at understøtte vægten af ​​den massive hule dildo sammen med en justerbar nylon taljestrop, der passer til de fleste størrelser.

En slidstærk O-ring af metal holder penis og dildo på plads, når legen pludselig tager fart, mens Nylonbåndets lårstropper justeres let for at holde alt på plads. En velcro-rem vikles rundt om dildos skaft for ekstra støtte, og fire stropper hjælper med at fastgøre metal-O-ringen rundt om dildoen.

King Cock Hollow Strap-on er en kæmpe, 28 cm lang, 5,6 cm (2,2 “) tyk dildo, der er fremstillet i Pipedreams moderne produktionsanlæg. Et langt hult plastrør til penis, der måler 1,5 ” (3,8 cm) i diameter, er placeret inde i gummidong, hvilket gør den perfekt til mænd med præstationsproblemer, selvom den er robust nok til, at alle køn kan bære den.

Hver vene, hver skaft og hvert hoved på vores King Cock-dildoer er omhyggeligt håndlavet med udsøgte detaljer for at give dig den mest realistiske oplevelse, du nogensinde har forestillet dig. Dette prisvindende brand er hjemsted for de bedst sælgende, mest realistiske dildoer i verden!

Inkluderer:

  • Stay-Put Suspended Strap Harness
  • 28 hul dildo

Dildo dimensioner:

  • Længde: 28 cm
  • Bredde: 5,6 cm
  • Indvendig længde: 20,3 cm
  • Indvendig diameter: 3,8 cm

Fantastiske Fordele: 

  • Perfekt til par.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Sele passer til de fleste størrelser.
  • Kraftige justerbare bøjleremme.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “King Cock® Harness med Hul Kæmpe Dildo på 28 Cm”