Bestil inden 5 timer 58 minutter og vi sender i dag!

King Cock Medium Dobbelt Dildo 14 cm

299,00 DKK

Med en uimodståelig realistisk dobbelt dildo fra King Cock behøver du ingen partnere for at forkæle dig selv og din krop.

 

På lager

▶︎ 100% diskret levering

▶︎ Fragt fra 29,- (Fri fragt over 499,-)

▶︎ Kropsikre produkter

Dobbelt fornøjelse! 

Denne dobbeltdildo fra King Cock har et realistisk udseende, og så forkæler og kærtegner den med sine markante årer og 2 forskellige glans.

Allerede ved indtrængning masserer double trouble med sit stimulerende og intense skaft – og takket være den ultrafleksible beskaffenhed finder double trouble alle de gode indvendige områder.

Dildoen har en indsættelig længde på 13,9 cm, hvor den store bredde er på 3,3 cm og den lille bredde er på 3 cm.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt. Når du er færdig med at lege med dette produkt, er det en god idé at rengøre det med lunkent vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk dobbelt dildo.
  • Med flot glans og vener.
  • Meget fleksibel.

Pleje & vedligehold

Du rengøre dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende Pjur Toy Clean – rengøring af sexlegetøj som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray Pjur Toy Clean – rengøring af sexlegetøj på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “King Cock Medium Dobbelt Dildo 14 cm”