King Cock® Plus Thrusting Dildo med Kugler og Varme 19 cm Brun

999,00 kr.

Lækker dildo med stødefunktion fra King Cock! Perfekt til både ham og hende.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til naturtro følelser 

Nu kan du få den klassiske King Cock dildo i thrusting udgave, som med garanti vil gøre dine intime stunder endnu bedre! Med denne fornøjelseskammerat er du sikret fantastisk nydelse i soveværelset, som du vil få lyst til at opleve igen og igen.

Dildoen er lavet af et hudlignende Fanta Flesh-materiale, som gør, at din stimulering føles mere naturlig. Desuden har denne dildo også en lækker varmefunktion, som også bidrager til en mere realistisk stimulation.

Det bedste ved denne dildo er dog dens stødende funktion. Glæd dig til at mærke dildoens lækre vibrationer og stødende kraft i 7 forskellige mønstre, der sikrer en varieret fornøjelse. Du kan styre funktionerne bekvemt med et tryk på en knap. Dildovibratoren er desuden også genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Indbydende og realistisk udseende.
  • Perfekt til vaginal og anal stimulation.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Varmefunktion – for en realistisk stimulering.
  • Stødefunktion med 7 mønstre.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.

Information

Mærke: King Cock
Farve: Brun
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal eller anal
Længde: 29,7 cm
Indsættelig længde: 16,5 cm
Diameter: 5,5 cm
Materiale: TPE og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme