Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

King Cock® Plus Triple Density Swinging Balls 20 cm

699,00 kr.

King Cock Plus Triple Density Dildo med Kugler 20 cm. Til dig, der vil have realistiske oplevelser

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Gør din onanioplevelse bedre!

Mærk forskellen! King Cock Plus Triple Density dildo er lavet af nyt og forbedret Flesh materiale, der gør det stift indvendigt og blødt udvendigt. Den livagtige ydre hud er glat at røre ved, mens den indre skaft er stiv og oprejst som en egentlig penis, hvilket gør din fornøjelsesoplevelse så sand til det virkelige liv som muligt!

Hver King Cock er ansvarligt udformet med kompatible materialer og nøje kontrolleret for at matche vores topkvalitetsretningslinjer. Du kan nyde hvert King Cock-mesterværk med fuld selvtillid.

Med en komplet længde på 24,5 cm, indsættelseslængde 17,8 cm, Ø 5,2 cm. TPE.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt. Når du er færdig med at lege med dette produkt, er det en god idé at rengøre det med lunkent vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistiske, svingende bolde.
  • Specielt designet testikler.
  • Større realisme
  • Forbedret sugekop
  • Sugekoppen gør også denne King Cock Plus Triple Density dildo-sele-kompatibel, hvis det ønskes.

Information

  • Mærke: Pipedream
  • Farve: Lys hud
  • Størrelse: 20 cm

 

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “King Cock® Plus Triple Density Swinging Balls 20 cm”