Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

King Cock® Realistisk Dildo 15 cm

199,00 kr.

Superflot og naturtro dildo fra King Cock med realistiske detaljer.

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En realistisk oplevelse! 

Her har du en fantastisk naturtro dildo. Den er meget realistisk og er rigtig god til dig, der er ny i dildoverdenen. Hverken længde eller fylde er for overvældende og den er nem at håndtere. King Cock er håndlavet i USA, og så er materialet lækkert PVC. Smukt markeret penishoved med flotte årer og livagtige detaljer.

Den yderst realistiske 15 cm dildo er intet mindre end perfekt til begyndere eller til dig, der blot foretrækker at holde det så naturtro som muligt.

Den har en kraftig sugekop, der kan fastsættes på alle former for glatte overflader, så du kan nyde dildoen i præcis dine yndlingsstillinger. Du kan sagtens have den med i bad også, da King Cock er vandtæt.  Den er også velegnet til strap-on leg.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt. Når du er færdig med at lege med dette produkt, er det en god idé at rengøre det med lunkent vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj.

Fantastiske Fordele: 

  • Yderst realistisk dildo.
  • Begyndervenlig.
  • Lækkert materiale.

Specifikationer

Mærke: King cock
Farve: Hud
Strap-on Ja
Størrelse: 15 cm
Diameter: 4,1 cm
Vægt: 0.123 kg
Med vibrator: Nej
Sugekop: Ja
Vandtæt: Ja
Manual: Engelsk
Materiale: Pvc

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af King Cock® Realistisk Dildo 15 cm

  1. Siluca

    King Cock Realistisk Dildo er så behagelig at bruge. Den vil jeg gerne anbefale.

Tilføj en anmeldelse af varen