Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

King Cock® Realistisk Dildo 25 cm

349,00 kr.

Superflot og naturtro dildo fra King Cock med realistiske detaljer.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Jo større, desto bedre! 

Her har du en fantastisk naturtro dildo. Den er meget realistisk og er rigtig god til dig der er vil udforske  dildoverden og har erfaring med skøn dildo leg. Længde og fylde er fantastisk med denne dildo og den er nem at håndtere for dig, der har prøvet det før. King Cock er håndlavet i USA og materialet er lækkert PVC. Smukt markeret penishoved med flotte årer og livagtige detaljer.

Den yderste realistiske 25 cm dildo er perfekt til dig, der vil fyldes godt ud og have stor nydelse hver gang.

Den har en kraftig sugekop, der kan fastsættes på alle former for glatte overflader, så du kan nyde dildoen i præcis dine yndlingsstillinger, når du har sololeg. Du kan sagtens have den med i bad også, da King Cock er vandtæt.

Den er også velegnet til strap-on leg sammen med din partner.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt. Når du er færdig med at lege med dette produkt, er det en god idé at rengøre det med lunkent vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj.

Fantastiske Fordele:

  • Yderst realistisk dildo.
  • Perfekt til intens stimulering.
  • Ideel til ham eller hende, der gerne vil fyldes godt ud.
  • Lækkert materiale.

Specifikationer

Mærke: King cock
Farve: Hud
Strap-on: Ja
Størrelse: 25 cm
Diameter: 6 cm
Latexfri: Ja
Med vibrator: Nej
Sugekop: Ja
Vandtæt: Ja
Manual: Engelsk
Materiale: PVC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “King Cock® Realistisk Dildo 25 cm”