Bestil nu og modtag i morgen

King Cock® Realistisk Dildo med Kugler 25 cm

449,00 kr.

Imponerende dildo på 25 cm fra King Cock i PVC og med håndmalede detaljer.

Kun 5 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

For en intens oplevelse!

Gør dine intime og frække sessioner endnu bedre med denne dildo fra King Cock, der har et detaljeret penisudseende med en fyldig glans, markerede vener og testikler. Med denne dildo skal du virkelig være klar til at mærke en dildo, der har en størrelse, hvor du bliver fyldt helt ud.

Dildoen har en imponerende længde på 25 cm, som er perfekt til den erfarne dildo-entusiast eller til dig, der gerne vil have en fyldig dildo til fræk leg. Dildoen kan benyttes både vaginalt og analt, og dermed kan den også bruges af både mænd og kvinder.

I bunden finder du en robust sugekop, der sikrer et godt greb. Sugekoppen kan sættes fast på enhver glat overflade, så du kan bruge dildoen stående, liggende eller siddende. Sugekoppen gør også, at den er strap-on kompatibel, da bunden gør det nemt at sætte den fast i dit harness.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt. Når du er færdig med at lege med dette produkt, er det en god idé at rengøre det med lunkent vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj.

Fantastiske Fordele: 

  • Yderst realistisk dildo.
  • Detaljeret udseende med fyldig glans, markerede vener og testikler.
  • Velegnet til erfarne brugere eller dem, der gerne vil have fyldig stimulation.
  • Sugekop i bunden – for håndfri stimulation.
  • Perfekt til anal og vaginal stimulation.
  • Kan benyttes af både mænd og kvinder.
  • Strap-on kompatibel.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: King Cock
Farve: Naturfarvet
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal eller anal
Længde: 25 cm
Diameter: 6 cm
Vandtæt: Ja
Materiale: PVC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme