King Cock® Realistisk Dildo med Kugler 31 cm

599,00 kr.

Imponerende dildo fra King Cock i PVC og med håndmalede detaljer.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til den fyldige stimulation

Denne realistiske dildo fra King Cock er klar til dig, der gerne vil have en fyldig stimulation. Med sin imponerende længde på 31 cm kan du være stensikker på, at dine seksuelle behov og lyster bliver tilfredsstillet, og at du kommer til at mærke dejlig stimulation som aldrig før.

Dildoen har et detaljeret penisudseende med en fyldig glans, markerede vener og flotte testikler, som giver en autentisk fornemmelse under brug. Dildoen kan benyttes både vaginalt og analt, og kan derfor også bruges af både mænd og kvinder.

I bunden finder du en robust sugekop, der sikrer et solidt greb. Du kan bruge dildoens sugekop på enhver plan overflade, så du kan få dejlig stimulation både liggende, stående eller siddende. Dildoens sugekop gør også, at den er strap-on kompatibel, så både du og din partner kan få glæde af denne dildo.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt. Når du er færdig med at lege med dette produkt, er det en god idé at rengøre det med lunkent vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj.

Fantastiske Fordele: 

  • Yderst realistisk dildo.
  • Detaljeret udseende med fyldig glans, markerede vener og testikler.
  • Velegnet til erfarne brugere eller dem, der gerne vil have fyldig stimulation.
  • Sugekop i bunden – for håndfri stimulation.
  • Perfekt til anal og vaginal stimulation.
  • Kan benyttes af både mænd og kvinder.
  • Strap-on kompatibel.
  • Vandtæt.

Specifikationer

Mærke: King cock
Farve: Hud
Strap-on: Ja
Størrelse: 31 cm
Diameter: 7,6 cm
Latexfri: Ja
Sugekop: Ja
Vandtæt: Ja
Manual: Engelsk
Materiale: PVC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme