Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

King Cock® Sort Dildo med Kugler 25 cm

329,00 kr.

Skøn sort dildo på hele 25 cm med sugekop. Markeret og realistisk design. Produktet er desuden strap-on-kompatibel!

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En imponerende dildo! 

Denne sorte dildo fra King Cok er uimodståelig realistisk og har et detaljeret og markeret penisudseende med en fyldig glans, markante vener og testikler.

Med en imponerende længde på 25 cm og en diameter på 5,1 cm opnår du følelsen af at være helt fyldt ud. Særlig velegnet til den erfarne dildo-bruger.

Dildoen fokuserer nøjagtigt på dine hotspots takket være sit lige design. Samtidig stimulerer den med sin lette bøjning alle de rigtige zoner.

Den robuste sugekop sikrer desuden et godt greb, hvormed du kan fastsætte den på faste overflader. Således er den velegnet til både solo-brug eller spændende eksperimenter med din partner.

Et lille fornøjelsestip: Du kan også bruge den sorte dildo med en strap-on, fordi det smarte legetøj er strap-on-kompatibel!

Dildoen er fremstillet i særligt udviklet safe PVC, hvilket giver den en blød overflade og samtidig en lækker hårdhed til vidunderlig stimulering.

Produktet er håndlavet i USA.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt. Når du er færdig med at lege med dette produkt, er det en god idé at rengøre det med lunkent vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj.

Fantastiske Fordele:

  • Strap-on-kompatibel.
  • Håndlavet i lækkert materiale.
  • Fantastisk følelse af at blive fyldt godt ud.
  • Kan bruges både analt og vaginalt.

Detaljer

Informationer:
Farve: Sort
Materiale: Hudvenlig PVC
Mærke: King Cock
Størrelse:
Længde: 25,4 cm
Diameter: 5,1 cm
Vægt: 855 g

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af King Cock® Sort Dildo med Kugler 25 cm

  1. Maja

    Det er en ordentlig stor og god Dildo

Tilføj en anmeldelse af varen