Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

King Cock® Sort Dildo Med Kugler 31 Cm

599,00 kr.

King Cock sort dildo med kugler på 31 cm. Til dig, der vil have mere ud af dine sexoplevelser.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Når størrelsen betyder noget!

Her har vi en imponerende dildo fra King Cock på hele 31 cm og 7,6 cm i diameter. Perfekt til dildo-entusiasten, som har erfaring med store størrelser. Den vil med garanti give dig kamp til stregen!

Dildoen er fremstillet i et kropsvenligt materiale for den bedste komfort. Du vil opleve, at den har en blød og behagelig overflade samtidig med, at den er potent og kan give dig målrettet stimulation.

Dildoen har et markeret penishoved, realistiske årer og flotte detaljer, som giver en realistisk følelse. Du kan benytte dildoen både analt og vaginalt.

Derudover kan du sætte dildoen fast på glatte overflade med dens robuste sugekop. Dette giver dig mulighed for en håndfri oplevelse, som gør din solo-leg endnu mere spændende. Du kan også benytte dildoen sammen med din partner. Den er nemlig strap-on kompatibel.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt. Når du er færdig med at lege med dette produkt, er det en god idé at rengøre det med lunkent vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistiske detaljer.
  • Kan benyttes af både mænd og kvinder.
  • Hudlignende materiale – for en bedre følelse og opleve!

Information

  • Mærke: King Cock
  • Farve: Sort
  • Størrelse: 31 cm – Ø 7,6

 

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “King Cock® Sort Dildo Med Kugler 31 Cm”