King Cock® Sprøjte Dildo 18 cm

349,00 kr.

Realistisk ejakulationsdildo på 18 cm fra King Cock. Perfekt til intime og frække stunder i soveværelset!

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Realistisk nydelse

Vil du gerne forkæle dig selv med en dildo, der kan tilfredsstille alle dine behov? Så bør du prøve denne ultrarealistiske sprøjte dildo fra King Cock. Dildoen kan tilfredsstille alle dine behov inden for cum-play, og så er den kendt for at være en af de bedste ejakulationsdildoer på markedet.

Dildoen er perfekt til den øvede kvinde eller mand, der er vant til fræk leg med dildoer. Dildoen har nemlig 18 cm at tilfredsstille dig med, som giver dig rig mulighed for at ramme dine indre lystpunkter. Fyld dildoens pipettebold med den medfølgende Jizzle Juice og glæd dig til ophidsende, intime stunder enten alene eller sammen med din partner.

Ud over at kunne ejakulere så har denne sprøjtedildo også et markeret penishoved samt livagtige detaljer, der alt sammen bidrager til en mere realistisk følelse under penetration. Du kan bruge denne dildo både analt og vaginalt, og kan derfor både benyttes af mænd og kvinder.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Dildo i realistisk design.
  • Naturtro detaljer.
  • Dildo på 18 cm.
  • Mulighed for cum-play.
  • Jizzle Juice medfølger.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Kan bruges til anal og vaginal stimulering.

Information

Mærke: King Cock
Farve: Naturfarvet
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal eller anal
Længde: 18 cm
Diameter: 4,2 cm
Materiale: PVC og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme