Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

King Cock® Sprøjte Dildo med Kugler 20 cm

449,00 kr.

Sprøjtedildo på 20 cm med naturtro detaljer fra King Cock. Perfekt til dig, der gerne vil eksperimentere med fræk dildo-leg i soveværelset!

 

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Realistisk nydelse til ham eller hende 

Vil du gerne krydre stemningen i soveværelset med en fræk dildo? Så har du fundet det helt rigtige produkt! Denne sprøjtedildo fra King Cock vil helt bestemt tilfredsstille alle dine behov inden for cum-play.

Det fantastiske ved denne sprøjtedildo er, at den ikke kun kan sprøjte! Den har også superrealistiske detaljer som et markeret penishoved og testikler, der alt sammen bidrager til en mere realistisk følelse under penetration. Du vælger helt selv, om dildoen skal bruges på dig eller din partner, og dermed også om den skal nydes analt eller vaginalt.

Hvis du vil have dildoen til at sprøjte, skal du blot fylde pipettebolden med den medfølgende Jizzle Juice og derefter græde dig til ophidsende og intime stunder i soveværelset.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Ultrarealistisk dildo med naturtro detaljer.
  • Dildo på 20 cm.
  • Mulighed for cum-play.
  • Jizzle Juice medfølger.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Kan bruges til anal og vaginal penetration.

Information

Mærke: King Cock
Farve: Naturfarvet
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal eller anal
Længde: 20 cm
Diameter: 5 cm
Materiale: PVC og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme