King Cock® Sprøjte Dildo med Kugler 25 cm

479,00 kr.

Realistisk sprøjtedildo på 25 cm fra King Cock. Perfekt til ham eller hende, der har erfaring med fræk dildo-leg!

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til hede stunder i soveværelset

Udforsk dine seksuelle horisonter med denne sprøjtedildo fra King Cock. Ud over at have et ultrarealistisk udseende, så vil dildoen også tilfredsstille dine behov inden for cum-play. King Cocks sprøjtedildoer er kendt for at være nogle af de bedste, der er på markedet, så du kan være helt sikker på, at du får noget for pengene.

Ud over at kunne ejakulere så har denne sprøjtedildo også et markeret penishoved samt naturtro detaljer, der alt sammen bidrager til en mere realistisk stimulation. Du vælger helt selv, om du vil bruge dildoen til anal eller vaginal penetration, og om den skal bruges af ham eller hende.

For at få denne dildo til at ejakulere, skal du blot fylde dildoens pipettebold med den medfølgende Jizzle Juice og derefter glæde dig til ophidsende og intime stunder. Det bliver så hot!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Ultrarealistisk dildo med naturtro detaljer.
  • Dildo på 25 cm.
  • Mulighed for cum-play.
  • Jizzle Juice medfølger.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Kan bruges til anal eller vaginal penetration.

Information

Mærke: King Cock
Farve: Naturfarvet
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal eller anal
Længde: 25 cm
Diameter: 5,3 cm
Materiale: PVC og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme