King Cock® Sprøjte Dildo med Kugler 23 cm

469,00 kr.

Ejakulationsdildo med naturtro detaljer og med en imponerende længde på 23 cm fra King Cock! Perfekt til hed leg i soveværelset.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Det perfekte legetøj til hed leg! 

Vil du gerne tilfredsstille dine behov inden for cum-play? Så har vi fundet det helt rigtige produkt til dig. Denne ultrarealistiske sprøjtedildo fra King Cock er perfekt til intense øjeblikke. King Cocks sprøjtedildoer er kendt for at være nogle af de bedste på markedet, og du kan derfor være helt sikker på, at du får noget for pengene. Det bliver så hot!

Denne sprøjtedildo imponerer med sin ejakulationsfunktion, men har også naturtro detaljer som et markeret penishoved og testikler, der alt sammen bidrager til en mere realistisk stimulation. Du kan bruge dildoen enten analt eller vaginalt, og den kan desuden også benyttes af både mænd og kvinder.

Når du gerne vil have dildoen til at sprøjte, skal du blot fylde pipettebolden med den medfølgende Jizzle Juice og derefter glæde dig til at opleve intense øjeblikke enten alene eller sammen med din partner.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Ultrarealistisk dildo med naturtro detaljer.
  • Dildo på 23 cm.
  • Mulighed for cum-play.
  • Jizzle Juice medfølger.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Kan bruges til anal eller vaginal penetration.

Information

Mærke: King Cock
Farve: Naturfarvet
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal eller anal
Længde: 23 cm
Diameter: 5 cm
Materiale: PVC og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme