King Cock® Stiffy Vibrerende Dildo 18 cm

199,00 kr.

En fantastisk dildovibrator på 18 cm med realistiske detaljer fra King Cock.

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn stimulation med Stiffy

Hvis du er på udkig efter en realistisk dildo, der kan give dig en naturtro og stimulerende oplevelse, så kan du overveje at prøve denne vibrerende dildo fra King Cock. Den har en naturlig udformning med tydelige årer og et eksponeret penishoved, og den er 18 cm lang. Uanset om du vil bruge den vaginalt eller analt på dig selv eller din partner, vil denne dildo tilfredsstille dine seksuelle behov og lyster.

Med flere vibrationshastigheder kan denne dildo give dig en fantastisk stimulering, og nogle hævder endda, at den føles bedre end den ægte vare! Denne sexlegetøj er perfekt til solo-udforskning eller eksperimentering med en partner, og den kan også bruges under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Bemærk, at dildoen bruger 1 x AA-batterier, som skal købes separat.

Fantastiske Fordele: 

  • Dildo med realistisk udseende.
  • Skønne vibrationsmuligheder.
  • Fremstillet i lækkert og behageligt materiale.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Perfekt til begyndere og dildo-entusiaster.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: King Cock
Farve: Lys hud
Længde: 18 cm
Diameter: 4,3 cm
Materiale: PVC, ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme