King Cock® Stiffy Vibrerende Dildo 25 cm

Original price was: 299,00 kr..Current price is: 229,00 kr..

En skøn dildovibrator på 25 cm med realistiske detaljer fra King Cock.

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En naturtro følelse 

Er du på udkig efter en realistisk dildo med et naturligt udseende, der kan give dig en realistisk stimulering? Så kan du overveje at prøve denne vibrerende dildo fra King Cock, der er kendt for dens naturtro udseende med markante årer og et eksponeret penishoved.

Denne dildo har en imponerende længde på 25 cm, så du kan få tilfredsstillet alle dine seksuelle behov og lyster. Du vælger helt selv, om den skal bruges på dig eller din partner, og dermed også om den skal bruges analt eller vaginalt.

Dildoen har flere forskellige vibrationshastigheder og giver mulighed for en fantastisk stimulering – nogle mener endda, at den er bedre end den virkelige ting! Denne dildo er perfekt til dig, der ønsker at hygge sig alene under dynen eller ønsker at eksperimentere med sexlegetøj i soveværelset. Den kan også tages med ud i badeværelset, da den er vandtæt og kan bruges under bruseren eller i badekarret.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Bemærk, at dildoen bruger 1 x AA-batterier, som skal købes separat.

Fantastiske Fordele: 

  • Dildo med realistisk udseende.
  • Skønne vibrationsmuligheder.
  • Fremstillet i lækkert og behageligt materiale.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Perfekt til dildo-entusiaster.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: King Cock
Farve: Lys hud
Længde: 25 cm
Diameter: 5,6 cm
Materiale: PVC, ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme