Bestil inden 6 timer 7 minutter og vi sender i dag!

King Cock Stor dobbelt dildo 18 cm

299,00 DKK

Med denne godt udrustede, store, realistiske dobbelt dildo fra King Cock, får du en dildo, der formår at tilfredsstille dig!

På lager

▶︎ 100% diskret levering

▶︎ Fragt fra 29,- (Fri fragt over 499,-)

▶︎ Kropsikre produkter

Gør din leg dobbelt så sjov!

Denne dobbeltdildo i U-form giver dig mulighed for at gøre dine fantasier til virkelighed. Brug den under solo-leg eller sammen med en partner!

Med denne markante naturdreng står sensuel nydelse på programmet! Double trouble tryllerbinder med sine markante åre og de 2 forskellige glans enhver!

Allerede ved indtrængning masserer double trouble med sin stimulations intensive skaft – og takket være den ultrafleksible beskaffenhed, finder double trouble alle indvendige hotspots og følsomme områder.

Dildoen er lavet i kropssikkert PVC materiale. Den er derfor blød og behagelig at lege med, men stadig fast, så du får den bedste nydelse.

Indsættelig længde: 17,8 cm / Stor bredde: 4,3 cm / Lille bredde 3,3 cm

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt. Når du er færdig med at lege med dette produkt, er det en god idé at rengøre det med lunkent vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk dobbelt dildo.
  • Med flot glans og vener.
  • Meget fleksibel.

Specifikationer

  • Mærke: King Cock
  • Farve: hudfarvet lys
  • Materiale: PVC
  • Indsættelig længde: 17,8 cm / Stor bredde: 4,3 cm / Lille bredde: 3,3 cm

Pleje & vedligehold

Du rengøre dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende Pjur Toy Clean – rengøring af sexlegetøj som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray Pjur Toy Clean – rengøring af sexlegetøj på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “King Cock Stor dobbelt dildo 18 cm”