Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

King Cock® Stor dobbelt dildo 18 cm

299,00 kr.

Med denne godt udrustede, store, realistiske dobbelt dildo fra King Cock, får du en dildo, der formår at tilfredsstille dig!

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Gør din leg dobbelt så sjov!

Denne dobbeltdildo i U-form giver dig mulighed for at gøre dine fantasier til virkelighed. Brug den under solo-leg eller sammen med en partner!

Med denne markante naturdreng står sensuel nydelse på programmet! Double trouble tryllerbinder med sine markante åre og de 2 forskellige glans enhver!

Allerede ved indtrængning masserer double trouble med sin stimulations intensive skaft – og takket være den ultrafleksible beskaffenhed, finder double trouble alle indvendige hotspots og følsomme områder.

Dildoen er lavet i kropssikkert PVC materiale. Den er derfor blød og behagelig at lege med, men stadig fast, så du får den bedste nydelse.

Indsættelig længde: 17,8 cm / Stor bredde: 4,3 cm / Lille bredde 3,3 cm

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt. Når du er færdig med at lege med dette produkt, er det en god idé at rengøre det med lunkent vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk dobbelt dildo.
  • Med flot glans og vener.
  • Meget fleksibel.

Specifikationer

  • Mærke: King Cock
  • Farve: hudfarvet lys
  • Materiale: PVC
  • Indsættelig længde: 17,8 cm / Stor bredde: 4,3 cm / Lille bredde: 3,3 cm

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “King Cock® Stor dobbelt dildo 18 cm”