King Cock® Tilspidset Dobbelt Dildo 41 cm

369,00 kr.

Stor og flot, sort dobbeltdildo fra King Cock. For en realistisk oplevelse!

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Gør jeres leg sjovere!

Du skal lede længe for at finde en fyr, der kan leve op til denne utroligt godt udrustede dildo fra det populære mærke King Rock! Ikke nok med den utrolige størrelse, er dildoen uimodståelig realistisk og har både høj glans, fremtrædende vener og naturlige strukturer.

Du finder sjældent en så godt udrustet fyr som denne utroligt udrustede og uimodståelig realistiske dobbelt dildo fra King Cock! En fantastisk dobbelt dildo på 41 cm, der “tynder ud” i den ene ende.

Længde: 40,6 cm / Stor bredde: 4,3 cm / Lille bredde 3,3 cm

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt. Når du er færdig med at lege med dette produkt, er det en god idé at rengøre det med lunkent vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk dobbelt dildo.
  • Med flot glans og vener.
  • Meget fleksibel.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “King Cock® Tilspidset Dobbelt Dildo 41 cm”