King Cock® Uncut Realistisk Dildo 23 cm

279,00 kr.

Realistisk dildo med forhud fra King Cock. Perfekt til hende, der elsker naturtro detaljer og realistisk stimulering.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En realistisk dildo til dig! 

Foretrækker du, at dit legetøj både føles som og ligner den ægte vare? Det kan vi godt forstå. Derfor har vi fundet denne frække dildo i et realistisk udseende fra King Cock.

Dildoen kommer i et uomskåret udseende, og så har den naturtro detaljer som vener på siden, der alt sammen tilføjer til en mere realistisk oplevelse. Desuden er forhuden bevægelig, som giver en stimulerende følelse, når du bliver penetreret.

Du kan bruge denne dildo alene, eller du kan nyde den sammen med din partner. Og der er ingen, der siger, hvem der skal nyde den! Du kan nemlig bruge den til både vaginal og/eller anal stimulering, og derfor kan dildoen nydes af både mænd og kvinder.

Dildoen har en fod/sugekop, som også gør den kompatibel med strap-ons. Sugekoppen gør også, at du kan nyde din dildo håndfrit ved blot at sætte den fast på en glat overflade. En sådan overflade kunne f.eks. være badeværelsesgulvet eller et spejl.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk og dejligt udseende.
  • Med naturtro detaljer.
  • Bevægelig og stimulerende forhud.
  • Fod/sugekop – for håndfri oplevelser.
  • Kompatibel med strap-ons.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.

Information

Mærke: King Cock
Farve: Lys
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal
Længde: 22,7 cm
Diameter: 5,3 cm
Materiale: PVC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme