Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Pillow Talk Kinky Rabbitvibrator

599,00 kr.

Fantastisk rabbitvibrator, som vil give dig en intens nydelse.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den feminine vibrator til hende! 

Denne vibrator er til dig, som gerne vil se stjerner, når du kommer. Dens fleksible klitorisarm giver dine følsomme områder bølger af glæde samtidig med at dens elegante buede krop retter sig perfekt mod dit g-punkt. Håndtagets polstrede stuktur giver et behageligt greb, mens den blændende Swarovski®-krystal er juvelen i kronen på denne luksuriøse vibrator. Oplev dens to vibrationsmotorer samt dens trinvise hastighedskontrol for den ultimative nydelse. Prøv den alene eller sammen med en partner!

Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt. Når du er færdig, så vask vibratoren i varmt vand og husk en sexlegetøjsrenser for at få det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele

  • Vibrator til både g-punkt og klitoris.
  • To vibrationsmotorer.
  • Super silkeagtig silikone finish i høj kvalitet.
  • Trinvis hastighedskontrol for præcis ydeevne.
  • Trådløs genopladning.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Specifikationer

Husk at vinge Overskriv gemt faneblad

  • Mærke:
  • Farve:
  • Størrelse:
  • Materiale: