Fetish Fantasy The Prisoner Kyskhedsbælte

Original price was: 399,00 kr..Current price is: 329,00 kr..

Tag din partners penis til fange som “the Prisioner”. Flot design til din kyskhed.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Kyskhedsbæltet er et kunstværk der er helt unik. Din penis er pakket ind i det flotteste bur, og du kommer til at se fantastisk ud og den tvungne kyskhed føles helt exceptionel.

Den er perfekt til den mandlige anatomi og kan let tages af og på. Læderbæltet går rundt om taljen, og den slappe penis går ind i buret. Buret kan også låses ved hjælp af O-ringen på selen – den kan låses med den medfølgende hængelås og nøgle.

Den der bærer buret, kan gå på toilettet og få et bad uden problemer.

Kyskhedsbæltet er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet og poleret i hånden. Læderbæltet har et slangemønster, og den er også justerbar.

Specifikationer

Mærke: Fetish Fantasy
Farve: Sølv
God til: Mand
Længde: 15 cm
Diameter: 3,5 cm
Vægt: 310 gr
Materiale: Stål, læder

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme