Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Le Wand Luksus Massage Magic Wand Vibrator

(1 kundeanmeldelse)

1.479,00 kr.

Lækker sort Magic Wand i hudvenlig materiale til hede massager.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til behagelige kropsmassager og målrettet stimulus!

Sidder du med trætte og ømme muskler, eller har du bare lyst til en lækker orgasme? Prøv denne sorte massagestav fra Le Wand, som er fremstillet i hudvenligt silikone med PU-coating, ABS. Staven har en fleksibel hals og 20 vibrationsmodi i 10 hastigheder.

Massagestaven er genopladelig og kommer selvfølgelig med et USB-stik. Den har en funktionstid på op til 3 timer og vil med garanti hjælpe dig med det, du søger.

Derudover er der en rejseboks med tastelås, så du sikkert kan tage din massagestav med dig rundt omkring.

Fantastiske Fordele: 

  • 20 vibrationsmodi.
  • 10 hastigheder.
  • Kan bruges til både massage og erotiske lege.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Le Wand Luksus Massage Magic Wand Vibrator

  1. Julia

    Okay!! Den bedste Massage Wand jeg nogensinde har prøvet. KØB DEN!!!

Tilføj en anmeldelse af varen