Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

LELO Alia Black Klitorisvibrator

939,00 kr.

LELO Alia er en smuk og luksuriøs klitorisvibrator. Den er fantastisk til nybegynderen, da den er utrolig nem at håndtere via hullet i midten. Både lyden og vibrationerne er blide og gør oplevelsen super sexet.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Vidunderlig klitorisvibrator til hende!

LELO’s Alia klitorisvibrator er en del af den svenskproducerede eksklusive produktserie, hvor skønhed, brugervenlighed og design er sat helt i højsædet.
Du er ikke i tvivl, når du ser LELO’s produkter. De er lige så smukke og feminine, som de er skabt til perfekt nydelse og der er flere testvindere mellem. Blandt andet flotteste design og bedste designer sexlegetøj.

Alia er blandt andet perfekt til nybegynderen med sin blide klitorisstimulation. Produktet har 6 forskellige vibrationsmønstre og 6 forskellige styrkeniveauer, som alle er lydsvage. Så der er masser af timers leg i at prøve sig frem med det smukke legetøj.

Alia er silkeblød i medicinsk silikone og ABS-plast og nem at holde via hullet i midten. Med sin indvendige støbning i guld, har den et utroligt stilfuldt og lækkert look. Endvidere er Alia 100% vandtæt, og du kan derfor trygt nyde den skønne stimulering i badet.

Private Play anbefaler en kvalitets vandbaseret glidecreme for optimal udnyttelse af dette skønne produkt. Derudover skal du altid huske at rengøre grundigt, så dit sexlegetøj holder længst muligt. Private Play har rengøringsspray i sortimentet.

Fantastiske Fordele: 

  • 6 forskellige vibrationsmønstre.
  • 6 forskellige styrkeniveauer.
  • Behageligt materiale.
  • Lydsvag.
  • Genopladelig.
  • Vandtæt.

Specifikationer

Mærke: LELO
Farve: Sort
God til: Klitoris stimulation
Længde: 8,6 cm
Bredde: 5,7 cm
Vægt 75 g.
Med Trykbølger: nej
Stimulation: Klitoris
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig
Materiale: ABS plastik, medicinsk silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LELO Alia Black Klitorisvibrator”